Първа регионална кулинарна купа Русе 2014

Първа регионална кулинарна купа Русе 2014
Първият регионален кулинарен маратон за професионални готвачи се състоя през уикенда в Русе. В надпреварата взеха участие 16 състезатели от Русе и един от Свищов. На финала те получиха задачата да приготвят ястия от продукти поднесени в „черна кутия“, като никой не знаеше предварително какво има в нея. Кулинарната надпревара е под патронажа на Българската асоциация на професионалните готвачи. Като наблюдатели присъстваха най-добрите шеф-готвачи на България Андре Токев и Иван Манчев.
Първа регионална кулинарна купа Русе 2014
Крайно класиране

1 място – Александър Енчев р-т Опиум
2 място – Сали Али р-т Опиум
3 място – Джелил Еюбов р-т Кръстникът

Регионалната кулинарна купа се организира от Клуба на професионалните готвачи, комплекс „Левента“ и Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“. Продуктите бяха осигурени от МЕТРО.
Първа регионална кулинарна купа Русе 2014
Докато готвачите се състезаваха в кухнята, в един от салоните на ресторант „Левента“ виетнамските майстори на карвинга г-н Ле и г-жа Хиен показаха умения в източното изкуство.
Първа регионална кулинарна купа Русе 2014
Прочети статията>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *